Tietosuojakäytäntö

Tässä on, miten suojaamme tietosi ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Kiinnitämme suurta huomiota yksityisyytesi turvaamiseen ja olemme täysin sitoutuneita varmistamaan henkilötietojesi vahva suojaus verkkosivustomme ja mobiilisovelluksemme käytön aikana. Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa tietojen kerääntymistä, käyttöä, jakamista ja säilyttämistä verkkosivustolla lainamix.fi ja mobiilisovelluksessa "Lainaa heti". Suosittelemme vilpittömästi lukemaan tämän käytännön huolellisesti ymmärtääksesi sen.

Tietojen kerääminen

Käyttäessäsi verkkosivustoamme tai mobiilisovellusta voit antaa tiettyjä henkilökohtaisia tietoja, kuten koko nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja muut palautteeseen liittyvät tiedot. Lisäksi voimme kerätä tietoja toiminnastasi sivustolla, mukaan lukien sivuston käynnit, palvelun käyttö, lainavertailut ja muut suoritetut toimet.

Automaattinen kerääminen

Keräämme automaattisesti oleellisia teknisiä tietoja laitteestasi ja internet-yhteydestäsi, kuten IP-osoitteesi, selaintyypin, käyttöjärjestelmän ja muita teknisiä tietoja evästeiden avulla.

Tietojen käyttö

Keräämiämme tietoja käytetään tarjoamaan sinulle asiaankuuluvia tietoja rahoitustuotteista ja -palveluista, tarjoamaan asiakastukea ja täyttämään velvoitteemme sinua kohtaan. Käytämme näitä tietoja myös mukauttamaan sivustosi ja mobiilisovelluksesi kokemusta esittämällä sinulle relevanttia laina- ja rahoitustuotetietoa sekä räätälöityjä tarjouksia. Käyttäjävuorovaikutusten analysoinnin avulla parannamme jatkuvasti sivuston ja sovelluksen toiminnallisuutta, suunnittelua, käyttöliittymää ja virtaviivaistamme verkkolainojen vertailuprosessia. Lisäksi voimme ottaa yhteyttä sinuun eri tavoin jakamalla tietoa uusista tuotteista, erikoistarjouksista, markkinointimateriaaleista ja muista potentiaalisesti kiinnostavista viestinnöistä. Jos kuitenkin haluat olla vastaanottamatta tällaista viestintää, voit ottaa suoraan yhteyttä meihin.

Tietojen luovutus

Emme jaa, myy tai siirrä tietojasi kolmansille osapuolille ilman nimenomaista suostumustasi, ellei seuraavissa tapauksissa:

  • Luotetut kumppanuudet: Voimme tehdä yhteistyötä arvostettujen kumppaneiden kanssa, jotka auttavat meitä palvelujen toimittamisessa ja verkkosivuston tai mobiilisovelluksen parantamisessa. Tällaisissa tapauksissa voimme jakaa tiettyjä tietoja sinusta varmistaaksemme palvelujen saumattoman tarjoamisen ja jatkuvan verkkosivuston tai sovelluksen parantamisen.
  • Lainsäädännöllinen noudattaminen: Voimme luovuttaa tietosi, jos laki velvoittaa meitä siihen, tuomioistuin määrää sen tai jos uskomme sen olevan tarpeellista suojata oikeuksiamme ja etujamme. Voit olla varma siitä, että tällainen luovutus noudattaa tiukasti lakisääteisiä vaatimuksia ja toteutetaan suurimmalla huolella yksityisyytesi suhteen.

Henkilötietojen suojaaminen

Toteutamme kattavia toimenpiteitä tietojesi suojaamiseksi luvattomalta pääsyltä, käytöltä, muutoksilta tai paljastuksilta. Käytämme edistyneitä teknisiä, hallinnollisia ja fyysisiä turvatoimia ylläpitääksemme korkeaa yksityisyyden ja tietosuojan tasoa lainamix.fi -verkkosivustolla ja "Lainaa heti"-mobiilisovelluksessa. Omistautunut turvatiimimme valvoo jatkuvasti ja päivittää järjestelmiämme luvattoman pääsyn, käytön tai tietojen paljastumisen riskin vähentämiseksi. Säilytämme henkilötietosi vain niin kauan kuin on tarpeen keräystarkoitusten täyttämiseksi tai soveltuvan lain vaatimusten mukaisesti. Huolimatta tiukoista toimenpiteistämme on tärkeää tunnistaa, ettei mikään internetin kautta tapahtuva tietojen siirto tai säilytys voi olla täysin turvallista.

Käyttäjän oikeudet

Sinulla on tiettyjä oikeuksia henkilötietoihisi liittyen. Voit pyytää pääsyä tietoihisi, tietojesi korjaamista, poistamista tai tietojen käsittelyn rajoittamista. Lisäksi voit peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn tai ilmaista vastustuksesi tiettyjä käsittelytyyppejä kohtaan.

Tietosuojakäytännön päivitykset

Tietosuojakäytäntömme voi muuttua milloin tahansa vastauksena palvelujen parantamiseen, uusien ominaisuuksien ja palveluiden käyttöönottoon, lainsäädännön muutoksiin tai läpinäkyvyyden tarpeisiin. Muutosten tapahtuessa ilmoitamme siitä sinulle julkaisemalla päivitetyn version verkkosivustollamme. Kannustamme sinua tarkistamaan tietosuojakäytännön säännöllisesti pysyäksesi muutoksista tietoisena.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä "Palaute" -lomakkeen avulla. Tiimimme on sitoutunut vastaamaan kysymyksiisi ympäri vuorokauden.